пет. Апр 3rd, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Коментари

Фејсбук објава на Цветан Трипуновски, дополнителен заменик министер во МЗШВ, во врска со укинувањето на извозот на брашно: Во ек...

ФБ статус на претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Тој на социјалната мрежа напиша? -Добро е што мојата преписка со...

Да се надеваме дека оваа криза ќе помине побрзо и без големи последици, првенствено по здравјето на граѓаните.Но, се надевам...