fbpx
вто. Сеп 29th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Коментари

„ИДИОТИЗАМ ИЛИ ПАК...🤔 После 5 години работа во градинката Павлина Велјанова на проектот Корективна Гимнастика во кој вложив многу труд,енергија,знаење,стручност,љубов,организација...