пет. Апр 3rd, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Политика

Македонски концепт до Владата на Република С. Македонија достави Предлог Уредба за формирање на Национален економски совет, заради создавање на услови...

Петар Богојески – „Македонски концепт“, на својот ФБ профил објави свое гледање на моменталната ситуација со економијата во земјава. Тој...

Експертскиот тим формиран по вчерашната лидерска средба кај претседателот Стево Пендаровски, за два до три дена треба да предложи правно решение...