чет. Апр 9th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Република

На оваа седница министрите во Владата ја разгледаа и усвоија информацијата за барањата кои ги исполнуваат критериумите од Јавниот повик...

Владата на Република Северна Македонија информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија...

Министерството за здравство со големо жалење ја информира јавноста дека предмалку почина родилката позитивна на Ковид-19 од Куманово на 27...