fbpx
чет. Окт 1st, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Република

Најавите на ВМРО-ДПМНЕ дека пратениците од нивните редови  ќе гласаат против потврдувањето на одлуките за прогласување на вонредна состојба само...

Истакнатиот епидемиолог Вело Марковски кој од неодамна е и член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, објави статус кој го наслови:  На кого му...