fbpx
нед. Сеп 20th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Скопје

Во текот на изминатот ден (11.02.2019 година) на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје се случиле вкупно четири сообраќајни...