нед. Јан 26th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Скопје

Експерти, професори, сметководители, претставници на релевантни владини и меѓународни институции и организации, како и релевантни чинители во сметководствената дејност, дискутираа...

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска објави Jавен оглас за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост...

Маршот на црвениот чадор во Скопје. Сексуални работници по 11-ти пат денес го организираше Маршот на црвениот чадор, приклучувајќи се...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com