fbpx
вто. Јул 7th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Актуелно

Долгогодишната агонија на Стаменка Менче Трповска конечно ќе заврши. По апелот за помош од хумани граѓани беа собрани средствата за операција за...