сре. Апр 8th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Актуелно

Цела недела измина, а нема ниту збор од министрите и функционерите на Зоран Заев за предлогот тие целосно да се...

Поради споменување на моето име како и името на институцијата ЈЗУ Општа болница-Охрид во изминативе два дена чувстувам одговорност да...

Повеќе од јасно е дека кај моменталната локална власт нема ни смелост, а нема ни решение за безредието и беззаконието....

Претседателот на Унија на ветерани на ВМРО 1990, Милан Талевски, кое е дел од Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија, на...