fbpx
пон. Јан 18th, 2021

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Интервјуа

Медицинските лица веќе една година работат со золем обем на ангажмани, дежурства, константен стрес во борбата против коронавирусот. Лекарите, медицинските...

Интервју со Дејан Пановски Координатор на Дримскиот проек, по повод одбележувањето на Денот на реката Дрим Скопје 1:Годинава во специјални околности...

Кампањата „Дома си е дома“  е насочена за домашните туристи,  со цел да граѓаните да се мотивираат во 2020 год,...

Претседател на Интегра, македонско конзервативната партија Љупчо Ристовски вели дека „Интегра“ е подготвена за овие избори. Нашата платформа веќе е...

Интервју со Калин Митрески, кандидат за листа на пратеници во ИЕ 1 Калин Митрески е млад и перспективен адвокат, магистер на...

Интервју со ДАНИЕЛА ГАВРИЛОСКА – ЈОВКОВСКА, Одговорен инженер за Дневно планирање (Scheduling & Accounting & MC), Служба за оперативно планирање, Оператор...

Транспарентно, одговорно, организирано и крајно професионално, директорот на општата болница од Охрид, Горан Балевски , во секое време известува за...