fbpx
сре. Авг 12th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Партии

Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансискиот...

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев и претседателот на ФРОДЕМ Јове Кекеновски во име на Коалицијата „Никогаш северна - само...

Претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Зоран Заев ќе биде мандаторот за состав на новата Влада која ќе ја води...

Зоран Заев доколку има грам морал, совет и одговорносот веднаш да побара распишување на нови избори. Целиот народ гледа дека изборите...

Разговор со претседателот на политичката партија ДЕМОКРАТИ, г-дин Јорго Огненовски по повод вториот роденден на ДЕМОКРАТИ Македонски весник Илинден: Г-дине Огненовски,...