fbpx
саб. Јул 11th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Слајдер

Хуманитарна акција на Здружението „Пирамида зем“ со поддршка на градоначалникот Константин Георгиески, пратеникот Рубин Земон и советникот во советот на...

Портпаролот на СДСМ Костадин Костадинов, истакна дека партијата се оградува од изјавите на градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски кои истакна...

Цела недела нема одговор за роднинската тендерска спрега во Дрисла. Нема одговор ниту од институциите ниту од Владата, зошто и...