вто. Фев 25th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Uncategorized

Со потпишување на Записникот од работните состаноци од страна на Министерот за Внатрешни работи Наќе Чулев, дополнителниот заменик на министер за внатрешни...

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Славјанка Петровска денеска, во рамки на редовните работни активности го посети Секторот за внатрешни...