Актуелно

(ФОТО) Еко инфо за изминатите 24 часа за Охрид

Градоначалникот на Охрид Константин Георгиески на својот ФБ профил објави како што пишува – ЕКО ИНФО
-Чистење на окрек и алга на пристаниште и кеј “Македонија”;
-Подигање на градежен шут и кабаст отпад од неколку локации;
-Обновување на цветни жардињери на булевар “Туристичка”;
-Тековно метење на тротоари;
-Косење на обраснато зеленило на булевар “Туристичка” и кај спортско игралиште “Стобекс”.

На почеток