Охрид

Километарска колона: Тешка сообраќајка на патот Охрид-Кичево, едно возило излетано

Сообраќајка го блокираше патот од Охрид односно Дебрца до Кичево. Километарска колона веќе еден час стои во место, односно споро се движи. Бројни викендаши не можат да стигнат до Скопје и попатните градови.

Сообраќајката се случила на местото викано Пресека.

Според првичните информации, сударот е меѓу две возила. Нема информации од МВР за тоа дали има повредени.

Инаку, за време на продолжениот викенд, Охрид беше полн.

На почеток