Македонија

Сопственикот на „Пофикс“ Тетово ја откри причината за пожарот

Сопственикот на „Пофикс“ Тетово им се заблагодари на сите кои помогнаа во гаснењето на пожарот кој вчера ја зафати фабриката.

Како што денеска истакна тој, причината за пожарот е водата, поточно дождот кој ден пред да се случи ова го поплави Тетово.

„Материјалните штети се многу големи. Но, ниту еден работник нема да ја изгуби работата, бидејќи тие се нашето семејство“, рече тој.

На почеток