Коментари

Коментар на денот: Владата набавува морски плодови за 20.500 евра, Криза? Скап лебот? Па јадете октопод без леб

Божидар Божиновски се огласи во срска со договорите кои ги склучила Владата со фирма од Скопје. Фирмата треба да ја снабдува Владата со свежа и замрзната риба, октопод и морски плодови за 20.500 евра/

„’Владата набавува морски плодови за 20.500 евра’
Шо е сиротињо? Криза? Скап лебот? Па јадете октопод без леб“, стои во објавата.

На почеток