Македонија

Земјотрес почуствуван во Македонија

Земјотрес со интензитет од 2 степени денеска е регистриран во близина на Кичево.

Епицентарот бил на 17 километри од градот.

Потресот бил на длабочина од 10 километри.

На почеток