Магазин

Корисна апликација на Samsung доаѓа во повеќе земји

Апликацијата Good Lock од Samsung е една од најимпресивните алатки за прилагодување на корисничкиот интерфејс на телефоните.

Апликацијата Samsung овозможува прилагодување на темите, иконите на апликациите, апликациите за камерата, тастатурата, па дури и апликацијата Settings, сето тоа користејќи го модулот Good Lock.

За жал, Good Lock до сега беше ограничен на одредени пазари и се чини дека ситуацијата полека се менува.

Корисниците на Galaxy телефони од различни земји забележаа дека апликацијата Good Lock и модулите за неа се достапни на нивните пазари. Ова го известуваат корисници во Австрија, Белгија, Бразил, Финска, Малезија и Холандија.

Апликацијата би можела да биде достапна и на други пазари, но во моментов нема официјален список за да го потврди тоа.

Корисниците на Galaxy телефони од споменатите земји можат да ја инсталираат апликацијата Good Lock и нејзините модули, како што се Wonderland и Nice Catch од Galaxy Store.

На почеток