Актуелно

ВИДЕО: Во битолскиот затвор, фатен телефон спакуван во кроасан

Затворската полиција во КПУ Затвор Битола при претрес на храна на осудено лице пронајде мобилен телефон, кабел и полнач.

„Преку надлежната полициска станица веднаш е информирано МВР кое го превзеде случајот за натамошно постапување“, информираат оттаму.

На почеток