Магазин

Познат македонски пејач остана без возачка дозвола, па се пофали на Инстаграм

Популарниот македонски пејач, Ристе Ристески, на ден пред Новата година остана без својата возачка дозвола.

Пејачот на своето “стори” на Инстаграм во 2 часот по полноќ објави фотографија од полициски извештај во кој е наведено дека поради возење во алкохолозирана состојба привремено му е одземена возачката дозвола и не смее да управува со своето возило марка “Порше”.

Неофицијално, ова не е прв пат пејачот да не ги почитува правилата и законите за безбедно патување на автопат, па поради тоа нема да биде во можност да го вози своето возило во наредните 3 месеци.

На почеток