Македонија

(ФОТО) ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Крв на сите страни, жена во Струга искасана од кучиња скитници

Глутница улични кучиња нападнаа жена во Струга.

Овој немил настан се случи во непосредна близина до градскиот пазар.

На тротоарот има траги од крв која говори токму за овој настан.

На почеток