Магазин

(ВИДЕО) Клекна, фокусираше, ја запроси: Уште еден познат пејач “скокна во тавче”

Пејачот Виктор Апостоловски ја запроси својата девојка Милена Доневска.

Додека Милена мислеше дека ја слика, тој го извади прстенот и клекна пред неа.

„Дали вие млада дамо ќе го земете овој младич што клечи“, вели Виктор во видеото.

Тој на социјалните мрежи објави видео од запросувањето, а во описот на истото напиша:

„Доста време ерген одев“.

На почеток