Актуелно

Хајредини: Македонија и Албанија се зрели за протекторат!

Македонија и Албанија – зрели за некој облик протекторат, објави поранешниот министер и аналитичар, Џевдет Хајредини.

Тој во објавата на Фејсбук не образложува подетално, но алузијата е јасна.

На почеток