Скопје

Без струја дел од Карпош, Сарај и Кисела Вода

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (петок) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 08.30 до 12.00 часот, корисниците од улиците Георги Димитров бр.23/2 и 66/2, Франк Харкорд Манинг и 14 Декември бр.1 и бр.3. (општина Кисела Вода)

– во периодот од 09.30 до 14.00 часот, корисниците од село Семениште. (општина Сарај)

– во периодот од 10.30 до 14.00 часот, корисниците од ул. Франц Розман од бр.7 до бр.15. (општина Карпош )

На почеток