Скопје

Три лица каснати од кучиња скитници

На 04.03.2023 во 12.00 часот во Полициската станица Бит Пазар, Ж.К.(48) од Скопје пријавила дека на ул.„Лазар Трповски“ била касната од куче скитник.

На 04.03.2023 во 11.30 часот во Полициската станица Аеродром, К.С.(51) од Скопје пријавил дека на бул.„Видое Смилевски Бато“ неговиот малолетен син бил каснат од куче скитник.

На 04.03.2023 во 14.35 часот во Полициската станица Карпош, Т.В.(61) од Скопје пријавил дека на бул.„8 Септември“ бил каснат од куче скитник.

На почеток