Скопје

Метеж на неколку булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови повеќе возила се забележува долж:
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска
-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи.

На почеток