Скопје

Без струја дел од четири општини во Скопје

ЕВН Македонија информира дека денеска делови од Скопје ќе останат без електрична енергија.

Деловите кои ќе останат без електрична струја се:

– во периодот од 08.00 до 14.00 часот, корисниците од населба Јане Сандански, како и корисниците од селата Зелениково, Орешани, Ново Село, Вражале, Пакошево, Смесница, Тисовица, Добрино, Дејковец, Страхојадица, Гумалево и Градовци (општина Зелениково).

– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, објектот на хотел Мирор (општина Петровец).

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул. „Брсјачка Буна“, како и корисниците од ул. „Пелагонија“ и околните улици (општина Шуто Оризари).

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од село Петровец, поточно корисниците лоцирани после објектот на маркетот Стокомак десно по улицата (општина Петровец), како и дел од корисниците од ул. „Стрезова“ (општина Карпош).

На почеток