Македонија

Мерко се појави во јавност, доаѓа и натаму на работа

Градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко, се појави во јавност по три дена откако Стејт Департментот го стави на „црната листа“.

Сепак, функционерот на ДУИ засега останува резервиран и натаму и не сака да дава изјави. Камерата на ТВ21 го затекна на балконот од општината.

ДУИ вчера преку Бујар Османи објави дека тој е исклучен од сите партиски органи.

На почеток