Магазин

(ВИДЕО) Како звучи македонскиот јазик со различни акценти

Теона Сима го насмеа интернетот откако објави видео на кое совршено имитира Италијанци, Срби, Грци како зборуваат македонски.

Во продолжение можете да го погледнете видеото, веруваме дека ќе ви се допадне.

На почеток