Коментари

„Господава од ДУИ зборат македонски, државава ја викаат Република Македонија, некој изгледа планира коалиција со СДСМ“

Иљче Затаркоски на социјалните мрежи објави статус во кој вели дека ДУИ планира предизборна коалиција со СДСМ.

„Пази ги ти господава од ДУИ…зборат македонски, државава ја викаат Република Македонија, делуваат загрижени за иднината…
Некој изгледа планира предизборна коалиција со СДСМ па треба да се испеглаат екстремистичките набори во најеколошката партија во земјава“, стои во објавата.

На почеток