Скопје

(Видео) Прегазен велосипедист во Карпош 4, каде пред повеќе од година загина возрасен маж

Велосипедист одново прегазен во Карпош 4 кај трговскиот центар Антико. И оваа несреќа се случи на истиот пешачки премин каде пред повеќе од година, загина возрасен човек, исто така прегазен од автомобил.

Засега не е позната состојбата на прегаздениот. На терен е излезена полицијата која треба да почне со увид.

За потсетување пред неколку месеци токму пред трговскиот центар Антико беше прегазено дете, по што дојде до инцидент и тепачка.

(ФОТО) Пешак прегазен во Карпош 4, поминувал улица на место каде нема пешачки премин

ВИДЕО: И по цена да прегазат пешак, возилата во Скопје не застануваат на пешачки

На почеток