Коментари

Илија Николовски пратеник и претседател на пензионерите на починка, пардон, на работа во Собранието за плата од 150.000 денари, објави Бачев

Претседателот на партијата „Единствена Македонија“ објави фотографија од пратеникот Илија Николовски направена во Собранието и го искритикува. Станува збор за фотографија која датира од времето кога имаше корона-пандемија, а седниците се одржуваа во куполната сала.

„Илија Николовски пратеник и претседател на Партијата на пензионерите на починка, пардон, на работа во Собранието за плата од 150.000 денари. А пензионерите наивно веруваат дека ликот се грижи за нивните барања, па, тогаш, кој ќе дреме и отспива во Собранието. Башка што гласаше за сите предавства во Собранието – преспански договор, бугарски договор, двојазичност во цела Македонија…“, објави Бачев.

На почеток