(Видео) Штекли во „Ист гејт“ е погоден со четири куршуми, придружбата со повеќе – докторите се борат за нивните животи

Со над четири кушуми бил ранет Раде Трајковски-Штекли во „Ист гејт“, додека неговата придружба била погодена со од шест до осум куршуми, дознава „Скопје1“. Докторите се борат за нивните животи. Во моментов течат операциите. Пред Универзитетска клиника по хируршки болести Св.Наум Охридски има засилено полициско обезбедување. Слично е и на комплекс клиники „Мајка Тереза“. Објавена … Продолжи со читање (Видео) Штекли во „Ист гејт“ е погоден со четири куршуми, придружбата со повеќе – докторите се борат за нивните животи