(Видео) Ексклузивна снимка од пукањето во „Ист Гејт“

Снимка од надзорните камери покажува како се одвивал првиот дел од пукањето кон Раде Трајковски-Штекли и неговиот пријател. Додека тие спокојно се движат низ трговскиот, се спушаат со ескалаторот кон паркингот – лице облечено во бело и со капче пука кон нив. View this post on Instagram A post shared by Скопје1 / Skopje1 (@skopje1mk) … Продолжи со читање (Видео) Ексклузивна снимка од пукањето во „Ист Гејт“