(Видео) Судијата со секс скандал добил уверение за интегритет, на чекор е да стане и претседател на Граѓански суд веќе утре

Судијата Бесник Авдија е на чекор да стане претседател на Граѓанскиот суд-Скопје, без оглед на секс скандалот и снимката која протече во јавноста, а за која се тврдеше дека е направена во судот. Еден од условите е да помине и тест за интегритет, што не му претставувало проблем бидејќи добил уверение. Со ова, поминал уште … Продолжи со читање (Видео) Судијата со секс скандал добил уверение за интегритет, на чекор е да стане и претседател на Граѓански суд веќе утре