(Видео) Среде Скопје, со боксови и клоци претепан вработен во салон за продажба на ИТ опрема

Снимка направена од надзорни камери, а на која се гледа претепување на вработен во салон за продажба на ИТ опрема, протече во јавност. Од неа се гледа, како со газење и боксови насилници го маваат вработениот. Влегуваат, се почнува со боксови од едниот насилник, колешка се обидува да ги спречи, па продолжува да го тепа … Продолжи со читање (Видео) Среде Скопје, со боксови и клоци претепан вработен во салон за продажба на ИТ опрема