(Видео) „Ајде тепајте ме“ – ескалираше состојбата во Собрание

И по паузата, продолжи кршењето на сбраниската опрема во пленарната сала. Пратеникот Борислав Крмов продолжи со фрлањето на амандманите врз потпретседателот на Собранието, Горан Мисовски и генералниот секретар Цветанка Иванова. Пратеникот Димитар Апасиев побара да се прекине седницата, а потоа се гласаше за амандманите и истите беа отфрлени со мнозинство гласови. Крмов побара процедурално обраќање, … Продолжи со читање (Видео) „Ајде тепајте ме“ – ескалираше состојбата во Собрание