(Видео) Продолжи драмата во Собрание, Апасиев ја соблече чевлата за да става „печат“ на амандманите

Пратеникот на Левица, Димитар Апасиев, ја соблече чевлата и со неа лупаше на говорницата, симулирајќи ставање на печат на амандманите кои се отфрлени. Тој кажа дека тоа го прави по примерот на експретеседателот на Америка, Џорџ Буш. „Да не се осеќате повредени, дека некои се со печат или без печат – еве јас како Џорџ … Продолжи со читање (Видео) Продолжи драмата во Собрание, Апасиев ја соблече чевлата за да става „печат“ на амандманите