Поминаа 24 часа од исчезнувањето на Вања: полицијата трага, семејството бара информации, граѓаните загрижени

Поминаа 24 часа од исчезнувањето на 14-годишната Вања, која тргна во училиште и ѝ се губи секаков траг. Полицијата извести дека и во текот на ноќта биле мобилизирани службеници задолжени за нејзино пронаоѓање, а до вчеравечер, семејството Ѓорчевски немаше никакви информации за тоа каде може да се наоѓа девојчето. Вања, според мајката, излезе од дома … Продолжи со читање Поминаа 24 часа од исчезнувањето на Вања: полицијата трага, семејството бара информации, граѓаните загрижени