Скопје

(Фото) Пожар во зграда во Ново Лисиче, чад излегува од становите – се гасне од пожарникари

Гори стан во зграда во Ново Лисиче, кај што е последната станица на автомобусот со линија „5“.

Чад излегува над зградата, а дел од жителите се веќе надвор од домовите.

На терен е излезено и противпожарно возило со пожарникари.

Просторот го обезбедува полицијата. Повеќе информации се очекуваат наскоро.

На почеток