Магазин

(Видео) Фатен боемски, во кафеана: Пред промоцијата на „Недела“, Хуса кој го глуми Џеј ја отпеа „Недела“

Премиерета на филмот „Недела“ ќе се одржи во киното „Синеплекс“ е за неколку часа, а на промоцијата ќе биде и Хусеин Алијевиќ-Хуса, кој го глуми Џеј Рамадановски. Пред големиот настан, Хуса попладнето го помина боемски, во кафеаната „Чардак“ на скопската улица „Боемска“.

Преку неговиот лик, Хуса го оживеа споменот на славниот Џеј Рамадановски, а попладнево со Тули, во скопската меана заедно го запеаја хитот „Недела“. Хуса уживаше и во македонската кујна, заедно со соработниците и пријателите.

Вечерва, од 20 часот, филмот „Недела“ ќе ја има својата прва промоција во Македонија.

На почеток