Видео и Фото

(Видео) Бојана Скендеровски прослави 40-ти роденден

Пејачката Бојана Скендеровски го прослави четириесеттиот роденден. Во кругот на семејството, посочи дека е среќна за се што има. Им се заблагодари на сите поддржувачи и целата публика.

„Добредојдовте 40 и со букви(четириесетти). Бидете добри,ветувам дека ќе останам искрена,и верна кон се што сакам да остварам…. Господе благодарам што ми го овозможи сето ова…здравје,фамилија,љубов,пријатели. Среќна сум со се што живеам и имам…. Пријатели,јас сум богата жена духовно,денес денот го направивте посебен за мене со секој момент и гест што го направивте и со секоја убава мисла што ми ја испративте. Да сте живи и здрави,одиме понатаму“, напиша таа.

На почеток