Македонија

Трет ден од исчезнатата Данка ни трага ни глас, се анализира телефонот на мајката

Потрагата по двегодишната Данка Илиќ влегува во трет ден.Полицијата ја прекина теренската потрага во месноста Бањско поле.

Според извори од истрагата, се врши анализа на телефонот на мајката на Данка и проверка на податоците од базните станици за мобилни телефони во близина на местото на исчезнувањето.

Родителите на Данка се приведени на распит, а полицијата ги проверува сите семејни контакти.

Девојчето исчезнало во вторникот попладне во населбата Бањско Поле во околината на градот Бор, по што му се губи секаков траг.

На почеток