Свет

Стигнаа лоши вести за малата Данка

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ соопшти дека е убиена малата Данка, исчезнатото девојче од Бор.

„Имам лоши вести за ова дете, за нашата Данка од Бор. Полицијата уапсила две лица кои ја убиле малата Данка, а колку што разбрав и двајцата го признале тоа. Со какви чудовишта си имаме работа. Имаме ли повеќе детали Бато? Ако немаме, останатите ќе бидат полиција. Благодарам на полицијата за се“, најави Вучиќ на вонредната седница на Владата.

На почеток