Македонија

Утре сабајле ќе се дознае зошто не е урната пицеријата на Нефи Усеини

Министерката за култура, Бисера Костадиновска-Стојчевска изјави дека утре сабајле ќе се заинтересира за дивоизградената пицерија на Нефи Усеини, челник на ДУИ, која никна во Старото градско јадро на Охрид.

Во што по таа кажа дека не знае зошто Државниот градежен инспекторат не постапил по решението за уривање издадено од Општина Охрид.

Целиот „Претрес“ на министерката за култура, Бисера Костадиновска – Стојчевска гледајте го во продолжение:

На почеток