Коментари

Со браќата од 27 април нѐ спои судбината и потрагата по правда, со тешкотиите победата ќе биде поубава

„Со мојот брат Митко Пешов и останатите браќа од 27ми Април нѐ спои судбината во потрага по правда и борба за вистината.
7 години не се покоривме пред џелатите кои ни нанесоа толку многу зло и неправда, но…. Колку повеќе тешкотии во борбата, победата ќе биде поубава“, напиша Јане Ченто, осуден за настаните во Собранието на 27 април. ⚫🔴

„Поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и идниот Премиер на Република Македонија, проф Д-р Христијан Мицкоски и за идниот претседател на Република Македонија, проф Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова“, додаде тој.

Потоа посочи: „Да живее ВМРО – ДПМНЕ!!! Да живее Македонија“.

На почеток