Коментари

Од Европскиот Фронт на Бујар го издвојуваме неговиот конзул во “Njujork” кој во слободно време не резили пред светот и векот, реагира граѓанин

Велешанецот Игор Смилев објави патен лист, за кој посочува дека го добиле во Њујорк од македонски конзул, поставен од министерот Бујар Османи. Посочува дека конзулот нема елементарна писменост.

„Од Европскиот Фронт на Бујар го издвојуваме неговиот неписмен конзул Мухаби Синани во ” Njujork” кој во слободно време не резили пред светот и векот. Конзулот на Али во јануари 2014 немаше ни дипломатско звање пред да замине во Њујорк, па мораше набрзина да полага испити. Еве го резултатот од испитот кај Бујар. Ова е времена патна исправа издадена на македонски државјанин во март 2024 и служи само за враќање од Америка во Македонија!“, пишува Смилев па додава:

„ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПСКИОТ ФРОНТ !

ДА ЖИВЕЕ NJUJORK !

Да живее Америка !

Да живее Бујар!

#ЕлементарнаНеписменост“.

На почеток