Македонија

Ковачевски поднесува оставка од СДСМ?

Претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски се заблагодари на сите членови на партијата, раководството и поддржувачи, по што даде оставка.

„Сакам да се заблагодарам на граѓаните, а најмногу на семејството“, рече меѓудругото Ковачевски.

Посочи дека ќе има одговорност од целото раководство поради изборните резултати.

На почеток