Некатегоризирани

Арсовска не должи на приватните превозници, тврди Град Скопје

“Вашата вест “ Приватните автобуси од петок нема да возат, Арсовска не им платила од јануари” ја демантираме во целост, истата покрај тоа што е малициозна и тенденциозна е целосно невистинита за што бараме да ја повлечете, овој демант да го објавите во целост и на истиот начин и форма очекуваме јавно извинување.

Градоначалникот на Град Скопје Данела Арсовска а ниту Град Скопје немаат никакви долгови за плаќање кон приватни превозници. Доколку веста не ја повлечете и не се извините за истото соодветно ќе се покрене постапка пред надлежните институции”, вели Град Скопје.

На почеток